Pereţi de apă despărţitori, întotdeauna în tendinţe
Lumea designului interior se reinventează de la an la an. Dacă anul trecut designerii mizau pe culori tari, ce evidenţiau anumite piese de mobilier şi dorinţa proprietarilor de a păşi în afara sferei de confort, în 2016, ne-am întors la tonuri neutre şi ambianţe calde. La anul, este posibil să dorim să ne redecorăm locuinţele în funcţie de noile tendinţe.
Cert este că, indiferent de schimbările din lumea designului de interior, trebuie să alegem întotdeauna acele elemente de decor care nu vor îmbătrâni niciodată, nu îşi vor pierde frumuseţea şi vor fi mereu la modă. În designul interior, evergreen-ul este tendinţa numărul unu, aşa că ar fi bine să ne orientăm spre acest tip de alegeri, care ne vor ajuta nu numai să ne bucurăm mereu de un spaţiu contemporan, dar şi să ne protejăm bugetul de şocuri cauzate de nevoia de a redecora prea des.
De aceea, vă atragem atenţia asupra conceptului de pereţi de apă despărţitori. Aceste perdele de apă sunt deseori prezente în spaţii mari, precum restaurante, hoteluri şi centre comerciale, însă s-au „infiltrat” treptat şi în reşedinţele private. Remarcabili datorită spectaculozităţii şi uşurinţei cu care se integrează în aproape orice interior, pereţii de apă despărţitori nu se vor lăsa înduplecaţi prea curând să părăsească casele iubitorilor de frumos, confort şi natură.
Modelele disponibile fie în varianta clasică, din sticlă, fie în cea premium, sub forma Pânzelor de Apă din ţesătură specială inoxidabilă, reinventează decorul unei reşedinţe prin simpla lor prezenţă. Atrăgând atenţia asupra valurilor liniştitoare şi invitând la destindere, aceşti pereţi de apă sunt nu numai practici şi inovatori, delimitând ingenios spaţiile din locuinţă, ci şi benefici
pentru sănătatea locatarilor.
Conceptul de pereţi de apă despărţitori cuprinde o gamă foarte variată de personalizări, ce le oferă flexibilitatea de a se integra în amenajări diferite ca stil. Cele mai întâlnite modele de pereţi de apă sunt cele care separă livingul de bucătărie, zona de living de o terasă sau de un hol de trecere. Des folosite pentru amplasarea acestor pereţi de apă sunt şi holurile de intrare, unde prezenţa lor te întâmpină cu prospeţime.
Creând o atmosferă liniştitoare, accentuată de şoaptele căderii de apă, acest tip de fântână pentru interior invită calmul şi relaxarea în reşedinţă. Mai mult decât atât, valurile de apă ce se preling pe suprafaţa fântânii aduc un efect de blurare între cele două zone, oferind un plus de intimitate. Separarea spaţiilor se obţine odată cu pornirea fântânii, datorită peretelui de apă ce se formează instant. La fel de uşor, printr-o simplă apăsare de buton ce opreşte peretele de apă, spaţiul se deschide şi permite vizibilitatea completă.
Comments are closed here.